Historija

Medena Commerce osnovana je 1993. godine, a njena prvobitna djelatnost je bila trgovina. 1995. godine rodila se ideja o pokretanju radionice za obradu metala i remont. 1998. godine izgradnjom prvog proizvodnog pogona pokrenuta je proizvodnja metalnih dijelova.

Razvoj

Od samog osnivanja, a naročito danas, osnaženi našim mladim timom, fokusirani smo na konstantan rast i razvoj, praćenje trendova u metalskoj industriji i implementaciju novih tehnologija u obradi metala.

Osnovne vrijednosti

Poštovanje, profesionalizam, istrajnost. To su osnovne vrijednosti koje nas definiraju i vode nas u našem svakodnevnom radu i načinu na koji poslujemo.

Kvalitet

Posebno smo fokusirani na kvalitet, naši klijenti mogu imati povjerenje da će projekti biti besprijekorno završeni i da će isporučeni proizvodi biti najviše kvalitete.

Strategija

Dokazani učinak, efikasno i fleksibilno poslovanje, borba za kontinuirano poboljšanje poslovnih procesa, ulaganje u najsavremenije tehnologije i kontinuirana edukacija uposlenih izdvajaju nas od naših konkurenata.

Partneri

Našu mrežu poslovnih partnera čine kupci i dobavljači iz više od 10 evropskih zemallja.
Potpuno smo izvozno orijentisani što znači da naše proizvode izvozimo uglavnom u Evropu, dok sirovine za proizvodnju nabavljamo kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Perspektivno osoblje

Prosječna starost uposlenih je 31 godina što dovoljno govori o našoj opredjeljenosti da zapošljavamo mlade i perspektivne kadrove.

Iskustvo

Dugogodišnje iskustvo naših starijih kolega potpomognuto mladim naraštajima je savršena kombinacija za transfer znanja i iskustva što nas čini neprocjenjivim i produktivnim partnerom za naše klijente.